The sad truth
214
product-template-default,single,single-product,postid-22560,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

The sad truth

9.495,00DKK

Område for opsamlet affald:

JC62+H3 Vallensbæk Strand

Mål:

125x62cm

Historien:

The sad truth sætter fokus på alt det skrald der desværre er i vores verdenshave og er vores virkelighed lige nu. Skraldet er samlet op på Vallensbæk strand. 

Værket visualisere hermed hvordan vores strande ser ud idag. Desværre flyder det med skrald på diverse strande verden over og dette værk er en reminder omkring at vi skal hjælpe hinanden med at passe på vores smukke verdenshave. 

Materialer:
Sand, plasticfreepaint, hvid pigment, Ecopoxy, skrald.
Kunstner:

Sara Gonzalez
En autodidakt kunstner der ud fra hendes frustration angående klimakrisen begyndte at male verdenshavene. I sammenarbejde med Trashart lavede hun dette værk : The sad truth. For at sætte fokus på at dette er vores virkelighed lige nu. 

Hun tog ned til Vallensbæk strand og samlede en del skrald op. Dernæst malede hun et strand maleri og puttede skraldet på maleriet. Hermed kunne det visualisere hvordan vores strande ser ud idag. Desværre flyder det med skrald på diverse strande verden over og dette værk er en reminder omkring at vi skal hjælpe hinanden med at passe på vores smukke verdenshave. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The sad truth”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *