Plastiklåget på Dronning Louises Bro
21916
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21916,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Plastiklåget på Dronning Louises Bro

55°41’11.2″N 12°33’52.2″E

 

Opsamlet d. 31. januar 2020 kl. 15:29

 

Plastiklåget på Dronning Louises Bro er starten Trash Art ́s historie. Låget lå og skinnede til den ellers regnfulde eftermiddag. Den var umulig at overse, og tankerne om hvordan og hvorfor den var landet der, begyndte at hvirvle rundt i hovedet. Jeg tænkte at plastiklåget kunne bruges som symbol til hvorfor det ikke skal ligge der og flyde, så jeg samlede det op og tog det med hjem.

 

Jeg indrammede plastiklåget i en genbrugt ramme, og her startede historien om Trash Art. Du er med til at investere i et projekt som vil støtte op om et større formål, nemlig at have mindre affald i naturen.

 

Vær stolt af dig selv, for hver gang du kigger på kunstværket, så kan du tænke på at ”plastiklåget på Dronning Louises Bro” ikke ligger der og flyder for de 40.000 bilister der dagligt kører over broen.

Materialer

Affald: Hård plast

Ramme: Træ

Bagplade: Sort pap

Front: Akryl

Genbrugt ramme