Om
87
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-87,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fra affald til kunst

Se hvordan nedenfor

Trash Art´s vision

Visionen er at sætte fokus på håndteringen af affald og skabe opmærksomhed på, at vi alle kan gøre en forskel for at få en renere verden.

Dette gøres ved at finde affald og skabe en storytelling om hvordan og hvorfor affaldet er havnet der.

Visionen er samtidig også at lave flotte, skæve og unikke kunstværker som alle har en unik historie.

Alle kunstværker bliver opsamlet i naturen og bliver herefter bearbejdet og inkluderet i et kunstværk alene eller i samarbejde med andre stykker affald.

Vi ønsker at dette skal være et fælles projekt at gøre Danmark renere og have fokus på håndteringen af affald, og derfor ønsker Trash Art på sigt at lave en organisation som går ind og arbejder med lige præcis dette.

Det er vigtigt at drømme, og det er godt at have store mål!

Følg med på Instagram

Kunstværker

Alt affald er fundet i naturen og samlet op. Affaldet er en del af kunstværket i forskellige udformninger. Nogle værker er affaldet bearbejdet, og på andre værker bliver det benyttet ud fra hvordan det er fundet.

Hvert værk har en unik historie og denne er inkluderet ved køb af et værk, og dertilhørende billede af hvor affaldet er fundet. Denne lille historie kan sætte nogle tanker igang i forhold til hvor det er fundet og hvem der mon har lagt det der.

Vi har samarbejder med forskellige rammeforretninger hvor vi genbruger størstedelen af deres rammer. Rammerne er patineret og det er ikke en fejl, men en del af kunstværkets udtryk og historie. Special mål og andre værker kan være lavet af nye rammer fra gode samarbejdspartnere som har fokus på bæredygtighed, genanvendelighed og godt håndværk.

Se kunstværker her

Historie

Trash Art blev etableret i Januar 2020 af Sebastian Søgaard Sørensen.

Sebastian gik henover Dronning Louises bro. Han så et kaffelåg som lå og kiggede op på fodgængerne og de mange cykellister. Han samlede låget op, og tænkte hvem der mon havde smidt kaffelåget der. Han tænkte at det mon kunne bruges til noget og tog det med hjem i hans lomme.

Et par uger efter fandt han en genbrugt ramme, tilføjede koordinator, dato for opsamling og lokation, og solgte det 5 dage efter.

Herefter startede han en instagram og udviklede flere unikke værker som allesammen har en unik fortælling som er inkluderet i hvert værk.

Det har nu udviklet sig og idag har han lavet +20 værker som alle har en unik historie og alle er indsamlet i naturen i både Jylland og Sjælland.

Se kaffelåget på Dronning Louises Bro