Om
87
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-87,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fra affald til kunst

Se processen for hvordan alle vores kunstværker fra vores kunstnere bliver lavet

Trash Art´s vision

Visionen er at sætte fokus på håndteringen af affald og skabe opmærksomhed på, at vi alle kan gøre en forskel for at få en renere verden.

Dette gøres ved at finde affald og skabe en storytelling om hvordan og hvorfor affaldet er havnet der.

Visionen er at opbygge et community af kunstnere som deler samme vision som os selv.

Alle kunstværker bliver opsamlet af kunstneren selv og bliver herefter bearbejdet og inkluderet i et kunstværk alene eller i samarbejde med andre stykker affald.

Vi ønsker at dette skal være et fælles projekt at gøre Danmark renere og have fokus på håndteringen af affald.

Vi håber at rigtig mange deler vores vision og vi kan få opsamlet en masse affald i naturen og herefter få en masse kunstnere til at udarbejde flotte kunstværker ud af affaldet.

Følg med på Instagram

Kunstværker

Affaldet er en del af kunstværket i forskellige udformninger. Nogle værker er affaldet bearbejdet, og på andre værker bliver det benyttet ud fra hvordan det er fundet.

Hvert værk har en unik historie og denne er inkluderet ved køb af et værk, og dertilhørende billede af hvor affaldet er fundet. Den lille historie kan sætte nogle tanker igang i forhold til hvor det er fundet og hvem der mon har lagt det der.

Vi har samarbejde med forskellige kunstnere, og fælles for disse er at de elsker at lave kunst og at de sætter en ære i at gøre verden til et renere sted.

Kunstværkerne kan være alt lige fra skulpturer til collager, samt malerier og alt hvad man kan finde på.

Det er kun fantasien som sætter grænsen!

Se kunstværker her

Historie

Trash Art blev etableret i Januar 2020 af Sebastian Søgaard Sørensen.

Sebastian gik henover Dronning Louises bro. Han så et kaffelåg som lå og kiggede op på fodgængerne og de mange cykellister. Han samlede låget op, og tænkte hvem der mon havde smidt kaffelåget der. Han tænkte at det mon kunne bruges til noget og tog det med hjem i hans lomme.

Et par uger efter fandt han en genbrugt ramme, tilføjede koordinator, dato for opsamling og lokation. Værket blev solgt få dage efter. Fornemmelsen af at have gjort verden til et renere sted og gjort andre glade fik ham til at sætte endnu mere gang i Trash Art.

Han vil nu dele sin ide med en masse andre kunstnere, og har derfor bygget et community af kunstnere som ønsker at udstille Trash Art.

Se kaffelåget på Dronning Louises Bro